X

Om Mia & Dorte

Mia Mit navn er Mia Kähler, jeg er årgang 1979 og gift med Kristian. Sammen har vi to børn – Mads fra årgang 2004 og Maja fra årgang 2006, der begge går på Biersted skole. Vi bor på Haldagervej ved siden af vores private pasningsordning, som ligger meget centralt i Biersted by.

Inden Dorte og jeg gik sammen om Mia & Dortes privat pasningsordning , arbejdede jeg som selvstændig børnepasser – hvilket jeg har gjort siden 2011. Tidligere har jeg taget uddannelsen til salgsassistent hos Spar i Biersted i år 2000. Jeg skiftede beskæftigelse i 2008, hvor jeg blev pædagogmedhjælper. Det var et meget livsbekræftende job, hvilket jeg elskede, og jeg nød at have med børn at gøre.
 

Dorte Mit navn er Dorte Meier, jeg er årgang 1979, gift med Nicolaj og sammen har vi tre drenge fra årgang 2001, 2003 og 2004.

Jeg har været privat børnepasser siden 2005 i Biersted. Jeg elsker jobbet som børnepasser, og føler mig meget privilegeret med verdens bedste job.

I forbindelse med jobbet har jeg taget forskellige kurser gennem tiden – bl.a. kurser om:
· For tidligt fødte børn
· Sensitive børn
· Kost til små børn
· Førstehjælpskursus (hvert 2. år)
· Sanse motorik
· Mindfulness
· Yoga til børn
· Sexualitet for små børn

De store glæder i mit liv er min unikke familie og de fantastisk guldklumper, jeg passer til dagligt. Alle de smil, grin, kram og kærlige blikke jeg får i løbet af en dag gør, at livet er noget helt specielt for mig. Oprindeligt er jeg uddannet som salgsassistent, og har arbejdet en årrække som sælger.