X

Om Mia & Dorthe

Mia Mit navn er Mia Kähler, jeg er årgang 1979 og gift med Kristian. Sammen har vi to børn – Mads fra årgang 2004 og Maja fra årgang 2006, der begge går på Biersted skole. Vi bor på Haldagervej ved siden af vores private pasningsordning, som ligger meget centralt i Biersted by.

Jeg arbejdede som selvstændig børnepasser i to år hjemme hos mig selv, inden jeg købet huset her i 2011 og her i huset har jeg så haft 10 børn sammen med en kollega lige siden.
Tidligere har jeg taget uddannelsen til salgsassistent hos Spar i Biersted i år 2000. Jeg skiftede beskæftigelse i 2008, hvor jeg blev pædagogmedhjælper. Det var et meget livsbekræftende job, hvilket jeg elskede, og jeg nød at have med børn at gøre.
 

DortheMit navn er Dorthe Linde Sørensen jeg er årgang 1974. Jeg bor sammen med Torben og sammen har vi to børn, Nanna fra årgang 2000, og Lukas 2004.
Jeg er udlært gartner og har været ansat på Gjøl Kirkegård i 17 år. Jeg er meget aktiv i vores idrætsforening og foreningsliv her i Biersted by.
I mit job som gartner blev jeg vinter fyret, hvor jeg så blev ansat i en børnehave i Nørresundby, der havde jeg fornøjelsen af at være med i en gruppe, hvor der var børn med specielle behov. 
Da Mia spurgte mig, om jeg ville være hendes nye kollega, så sprang jeg lige ud i det, da jeg elsker at have med små børn at gøre, og har altid ønsket mig at prøve kræfter med at være selvstændig som privat passer. 
Jeg er altid smilende og glad, imødekommende, og jeg sætter en ære i at hjælpe andre. Nu glæder jeg mig til at give de små, en masse kærlighed og tryghed og omsorg så de kan få den bedste start på deres videre opvækst. 
Jeg har taget lidt forskellige kurser så som
• Førstehjælp
• Mindfulness
• Yoga 
• Sorg & krise
• Beplantningen 
• Kommunikation