X

Om vores pasningsordning

10 dejlige børn – 2 børnepassere – 1 hus

Vi er to friske børnepassere, som er gået sammen om at lave en privat børnepasningsordning her i Biersted, der har eksisteret siden d. 1. september 2012. Vi bestræber os på at give børnene en tryg, lærerig og sjov hverdag. Vi kan bl.a. tilbyde jeres barn en masse opmærksomhed, kærlige følelser, livsglæde og udfoldelse - fx gennem sang, musik og dans. Vi har sammen et helt hus på 120 m2, der kun er indrettet til børnepasning.

I vores store indhegnet have har vi bl.a.:
· Legehuse
· Sansegynge
· Rutsjebaner
· Sandkasse
· En masse køretøjer

Ude- og inde livet hos os

Udelivet er prioriteret meget højt hos os. Om sommeren er vi ude så meget som muligt. Om vinteren forsøger vi, at komme lidt ud hver dag (især med de store børn). Vi har indrettet carporten til legeområde, så børnene altid kan komme ud og få noget frisk luft – uanset vejret.

Her hos Mia & Dorthes Private pasningsordning elsker vi, at være kreative – vi elsker blandt andet at:
· Tegne
· Male
· Klistre
· Lege med perler
· Lave kastanjedyr
· Lave græskarmænd
· Lave gaver til mor og far

Nok opmærksomhed til alle!

Hos os får dit barn den opmærksomhed, det har brug for. Da vi er to om børnepasningen, kan vi aldersopdele børnene efter behov. Dette er en fordel for dit barn, da børn på 2-3 år søger/kræver andre udfordringer end små børn på 0-1 år, som kræver en helt anden omsorg. Dette er en kæmpe gevinst for vores børn, der alle bliver godt stimuleret – uanset om barnet er lille og kravler rundt, eller om det er et større barn, der bare vil brænde en masse krudt af. Der er altid legekammerater af begge køn, og oftest en jævnaldrende ven til dit barn, som han eller hun kan lege med.

Vi synes, det er et godt springbræt for børnene at være en del af en stor børnegruppe, inden man starter i børnehave. Vi ønsker dog ikke at blive opfattet som en institution - men et sted med max 10 børn, hvor nærvær er i højsædet, og hvor der vægtes højt, at nå ind til hvert enkelt barn og dets behov. Vores forældre skal nyde at aflevere og hente deres børn hos os. Det er vigtigt for os, at både børn og forældre føler sig velkommen og hjemme hos os.